Over ons - FysioFit Amsterdam

Visie

Binnen FysioFit Amsterdam werken wij aan de hand van 3 basiselementen. Deze 3 basiselementen bestaan uit: de meest recente beschikbare evidentie, ervaring/kennis van de fysiotherapeut en de ervaring van de patiënten. Door deze 3 elementen te combineren trachten wij een behandeling op te bouwen waar u als patiënt het meeste baat bij hebt. Hiernaast beschikken wij over een luxe en complete trainingsruimte.

Othman Abalhoussaien

Aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik de studie fysiotherapie gevolgd. Tijdens mijn studie ben ik actief geweest in de voetbalwereld als trainer en als fysiotherapeut. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in een eerstelijns praktijk. Hier heb ik allerlei klachten behandeld om zo mezelf op verschillende gebieden te ontwikkelen. Daarnaast heb ik mij verdiept in training, voeding en herstel omdat dit mijn passie is. Met de jaren mee heb ik verschillende sporten beoefend en zelf verschillende blessures meegemaakt. Door mijn ervaring, passie, kennis en opleiding te combineren wil ik de patiënt op de best mogelijk manier helpen om zijn/haar hulpvraag te behalen.

Spreekt: Nederlands, Engels en Arabisch.

Aan huis behandelen

FysioFit Amsterdam verricht ook behandelingen bij u in huis indien nodig.

U kunt hierbij denken aan therapie voor- of na uw operatie of voor behandelingen vanwege chronische aandoeningen en uiteraard kunnen de therapeuten u ook behandelen als er sprake is van invaliditeit.

Voor behandelingen bij u thuis is een ‘aan huis verwijzing’ nodig. Deze wordt opgesteld door huisarts of specialist. Voor meer informatie over fysiotherapie aan huis kunt u contact met ons opnemen.

2016. All rights Reserved Fysio Fit Amsterdam

Open chat
Hulp nodig?