Beweegprogramma

Wat is een beweegprogramma?

Een beweegprogramma is een speciaal programma dat vanuit fysiotherapeutische en medische expertise voor specifieke chronische aandoeningen en lichaamsklachten wordt opgesteld. Binnen FysioFit Amsterdam bieden wij verschillende beweegprogramma’s aan. Denk hierbij aan: diabetes, obesitas en artrose. Met een beweegprogramma Door middel van een beweegprogramma werken wij samen aan uw gezondheid en gestelde doelen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

Wat is de vergoeding voor een beweegprogramma?

Vanuit de basisverzekering van je zorgverzekering wordt geen vergoeding gegeven. Mogelijk heb je onder bepaalde voorwaarden recht op een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden om na te gaan of je recht hebt op een vergoeding.

 

Kinderen in beweging

Binnen onze fysiotherapiepraktijk hebben wij een beweegprogramma opgesteld voor kinderen van 8 tot en met 18 jaar. Binnen dit programma worden de kinderen onder begeleiding van een fysiotherapeut begeleidt tijdens hun sportsessie. Voordat uw kind in een sportgroep terecht komt wordt hij/zij eerst onderworpen aan een lichaamsanalyse en beweegtest. Hieruit wordt een rapport opgesteld om dit als startpunt mee te nemen in de behandelingen.

 

nl_NLDutch
Hulp nodig?